トラヴィーニュ



TRAVIGNE

新潟らしさ

ワインはその土地の土、水、空気で育ち、料理もその土地の風土を映し出します。
角田浜の地に魅せられ、料理を通して美味しさだけではない楽しさや発見を届けたいと、東京から移り住みました。
近隣の農家さん、日本海の間瀬漁港の漁師さんの素朴な笑顔に触れ人柄を知り、
お皿の上だけでは見えないものを伝えたいと思っています。
全ては角田浜という土地。ワイナリーの真ん中で料理ができることに日々感謝しています。

レストラントラヴィーニュ シェフ
佐藤龍

dinner

ディナー

Niigata is known for its seafood from Japanese Ocean, and fresh vegetable from local farms and mountains. Our chef will bring the freshest ingredients straight from fishermen and farmers to your dining table. 10 dishes will be served at dinner, and each dish will tell you an unique story of Kakudahama-Nigata in the season.

場所 レストラントラヴィーニュ
営業時間 18:00〜

breakfast

朝 食

One of the benefits of staying at Travigne is that you can enjoy your mornings at Cave d’occi. It is the perfect time to take a stroll around our vineyard and herb garden for fresh air. Vine Spa is open early (10am on weekdays/ 7am on weekends) for you to start your day fresh and energized. Our bakers are up early, and ready to serve freshly baked bread at your breakfast. Breakfast will be held at Restaurant Cave d’occi. Start your day with our homemade breakfast with the view of our vineyard.

場所 レストラントラヴィーニュ内
テラス席
ぶどう畑の芝生
営業時間 7:00〜10:00

cave d'occi wine

カーブドッチワイン

The grapes grown in Kakutahama are known for their aroma and delicate flavor. We use this feature to create complex taste that can only be created in Cave d’occi.

メニュー例

■グラスワイン…¥800〜

■ボトルワイン各種

■dinnerのワインペアリング…¥4,000
その日のお料理に合わせたワインをコースでお出しします。グラスで6~7種類。宿泊ご予約時にお申込みください。